Hej hej! Tror ni att man trivs när man hel...

Hej hej! Tror ni att man trivs när man hellre tittar ut genom fönstret på det glittrande vattnet än tittar på tv:n hihi. Har packat upp allt nu tror jag. Men nu måste vi bara köpa soffa och säng. =) sitter för tillfälligt i williams leksoffa och sover på en luftmadrass hahahha. Men det går. Älskar min familj!!!


Är och matar våra grannar hihi

spm_a1226 (MMS)

Är och matar våra grannar hihi


Nu e vi i nya lägenheten =) . Fy va mycke...

Nu e vi i nya lägenheten =) . Fy va mycket saker det e överallt. Men det går sakta men säkert framåt. Tack alla för hjälpen idag, ni e guld värda. Igår var williams sista dagis dag på äppegården. Det känns lite konstigt. Tänkte att vi skulle gå och hälsa på det nya dagiset. (har inte fått reda på till 100 % att dom ska gå där, men det skadar ju inte att titta) Vi måste få ta på telia oxå för vår telefon har inte blivit inkopplad ännu och jag har heller inte fått deras räkning. Vi har ju lille paddeladde oxå här ju=) hela familjen samlad hihi.. Nä nu ska jag vila fötterna lite till innan jag måste fortsätta. Älskar min familj!!!


Sms-inlägg! Igår var vi på hembygdsparken ...

Sms-inlägg! Igår var vi på hembygdsparken i ängelholm. Så härligt var det. William hade jätte kul! Nu e det snart dags för flytt. Jippi! Nästa vecka bär det av =). På onsdagen får vi nycklarna och på onsdag kommer padde till oss =). Bara en massa bra saker!!! Och padde ska vi få äran att ha till måndagen. Kommer bli så kul! Jag har ju saknat vår lilla gosse. Älskar min familj!!!


ungarna sover och jag ska börja städa och ...

spm_a1198 (MMS)

ungarna sover och jag ska börja städa och packa ner det sista i köket tänkte jag. Bara två veckor kvar till flytt =) dom ska måla om i hallen, varddagsrummet och lilla sovrummet så nu e färgerna bestämda genom telefon så vi får väl se hihi. E inne i en bra period nu, så kan inte må bättre =)Älskar min familj massor!!!