Camilla - Ullared här kommer vi=)

Imorgon tidigt så beger vi oss till ullared.. camilla e här nu och ska sova över i williams säng hihi..=)
William sover i vår säng, men det gör han nästan varje natt sedan Tilde föddes..=)
ska snart gå och packa skötväskan så den e packad så e det bara tills att koka vatten imorgon=).

idag har mofa oxå varit här en sväng och william blev så glad.. han tycker ju om sin "bopa".. hihi..=)

vet inte riktigt vad jag ska skriva men skriver imorgon .. blir nog lite bilder oxå på lite fynd..

Älskar min familj!!!

fotografering på dagis

william får ha vanliga dagiskläder på gruppfotot eftersom det e under själva dagistiden.. medans det enskilda fotot ska han ha jeans och en fin tröja.. det e efter dagistiden så då kan jag bara byta om på honom och sen byta tillbaka till mysiskläderna igen=).. han ska ju kunna leka och det e lättare i myskläder..=)..


inbokat taktik massage i oktober =).. eller hur Pyret hihi..
det kan jag behöva=).. ni vet två barnsmamma hihi

nä nu ska jag ta och mysa ett litet tag med tilde sedan ska jag se om det fortfarande e bokat med malin idag=)..

Älskar  min familj!!!

saknaden e stor

Saknar min "lilla" vovve jätte mycket.. men han har det jätte bra med räser.. räser e jätte duktig och än så länge funkar det bra-..=). blir så glad när räser säger hur han och padde har spenderat dagarna..=) Padde kunde inte få det bättre och räser e nog en av dom bästa hundägarna som finns..=)..
Var nere i kävlinge igår för vi skulle lämna lite medicin till padde, men  sa att vi inte ville träffa padde just då för då skulle all räser jobb varit i onödan plus att padde skulle blivit stissi eftersom vi lämnade honom igen.. bättre att vänta tills vi ska ha honom nästa vecka på helgen=)..
Klockan var ju rätt så mycket så då hade räser inte fått sovit någonting..
men guu va man saknar honom.. padde alltå inte räser ahahah..=)
Räser hade varit ute och släppt padde igår och sprungit rundor och lekt med honom plus att alla promenader e på ca en timme.. detta mår både räser och padde bra av hhihihi..

ringde till veterinären igår så vi kunde få medicin till padde och då sa hon att hon faxade receptet till väla. när  vi kom till väla på kvällen så hade dom inte fått det sa dom så det var bara tills att skynda sig ner till veterinären innan dom stängde. hann precis kan vi ju påpeka..=) Håkan fick betala 70 kronor för att få receptet.. jätte konstigt tycker jag men men..

William e lämnad på dagis idag.. han pussades och kramades sen sprang han in och lekte =).. mammas stora kille =)

<Nu ska jag mysa med Tilde.=)

Älskar min familj!!

stor lycklig familj!!

Just nu känns allt så himla bra...=) jag har en man som jag älskar och två barn som e mina ögonstenar..=) kan man önska sig mer..=)

Igår så fick jag nya skor av Håkan..
sådana här=) testade dom igår och dom esuper sköna att gå med och man får verkligen bättre hållning=) fast jag får bara gå med i 45 minuter om dagen i en vecka innan man får gå med dom helt.. man skulle vänja kroppen vid dom först.. dessa e inköpta på deichmann sko på familia i hyllinge för 599 kronor=)
dom ser kanske lökiga ut men om dom funkar så e det ju bara bra..=)

annars igår så vra vi med mofa heeeela dagen=) det gilla vi hihi.. vi tittade på prinsen av persia eller vad den nu hette.. en väldigt bra film.. =) jag e rätt så kräsen när det gäller filmer men denna kan jag absolut se en gång till..=)

annars igår så var vi på lekan och så satt vi mest och snacka en väldans massa..
Nä nu ska jag gå och ta mina nattepigga barn=)..

Älskar min familj!!!

Padde lämnad

Känns jätte tomt i lägenheten.. men vet att detta e det bästa för honom.. vi har inte den tid som han behöver.. vi e trötta och sletna..
STORT TACK till Räser som försöker ta Padde.. Om detta går vägen så e vi dig evigt tacksam... Vi kommer fortfarande träffa honom ibland eftersom vi ska vara hundvakt och så e vi ju kompisar=)..

Efter vi varit i kävlinge och lämnat padde så åkte vi till perstorp för att säga Grattis till Bellabus som fyller år imorgon.. grattis på dig gumman..!!=)

Efter det så åkte vi hem och nu e jag jätte trött.. Både william och tilde var vakna inatt.. först william 1-1½timme sedan Tilde på 2-2½ timme.. så det har inte blivit så mycket sömn för mig inatt suck.. men nu ska jag försöka få william att somna sen ska jag nog oxå gå och lägga mig.. god natt alla!!!

Älskar min familj!!!

numerologi - stämmer detta???

detta var svaren jag fick... stämmer dom in på mig?? va tycker ni

namnstal: 2              Uttryckstal. Hur du uttrycker dig själv i livets olika         situationer.

ödestal:    7             Talet berättar vad du bör göra här på Jorden och vad du kan uppnå.

personlighetstal: 4  Konsonanterna i ditt namn berättar mycket om den praktiska sidan i livet, bland annat sysselsättning och personliga relationer.

själstal:      7            Vokalerna i ditt namn återspeglar vad du längtar efter att åstadkomma här i livet, dvs. den subjektiva aspekten av din personlighet.

2. Anpassningsbar, Förstående, Snäll, Samarbetsvillig, Bra lyssnare, Försiktig, Behöver en partner.


4. Stabil, Beslutsam, Säkerhet, Konservativ, Praktisk, Följer regler, Systematisk, Solidarisk, Objektiv.


7. Filosofisk, Tyst, Analytisk, Introspektiv, Förstående, Intuitiv, Inspirerar, Kunskap, Medveten, Studier, Meditation.


gjort på denna sidan            http://www.twice.se/astro-numerologisk-kalkyl.html

städa städa varje fredag och så varje jul det tycker jag e kul

eller inte.. e f*n det tråkigaste som finns.. speciellt när man har två skrikiga ungar..=) det e tur att man älskar dom annars hade man nog gett bort dom ibland hahahah.. näää mina gullungar.. fast det e jobbigt när som bara skriker och man vet inte varför.. tilde skriker för hon e trött och vägrar somna och william skriker för att han inte får någon uppmärksamhet och så skriker ju tilde så då får man lov att skrika lite..
dom ungarna alltså=)

Idag kommer Malin inom en runda=) yey va kul.. var länge sedan nu ju.. tänkte se om hon kanske hade lust att gå en runda.. kan vara skönt att komma ut ibland.. =)

nä nu kommer william med alla tildes blöjor i famnen så får väl gå och lägga tillbaka dom ahahhaha

Älskar min familj!!!

aj min mage

e det inte mjölk så e det frukt.. min mage tål ingen förändring alls.. får nog hålla mig till mitt onyttiga leve ahahhai...
får så himla ont i magen av mjölk och mjölk.. va ska jag leva på hahahah

william varit på et superduper humör idag.. han har blivit reven i pannan på dagis.. fröknarna vet inte när det hände men misstänker att det hände i samband med ett rutschikane bråk.. =)
Inte lätt att se vad som händer överallt.. William trivs riktigt bra på sitt dagis nu.. blir nästan aldrig ledsen och han e alltid jätte glad när man hämtar honom=) de e sååå skönt att se..

idag gjorde jag en korvgryta(?) kan man kanske säga till middag. tog och hackade korv, morötter, lök och svamp och stekte ihop allting.. william tyckte det var jätte gott=) han åt  rikitgt bra..
efter maten så blev det bad för bägge ungarna.. det behövde Tilde för hon lugnade verkligen ner sig och bara slappnade av.. sen så var det på med pyjamas så somnade Tilde.. gick in och la henne och så nattade jag william.. han somnade vid 20:15=)...
tilde lär kanske vakna snart igen för hon somnade vid 19-tiden..

Nä nu ska jag gå och mysa ner mig i soffan hos Håkan!!!

Älskar min familj!!!

dissad och det känns

förstår inte varför du vänder kappan efter vinden och blir en otrevligare människa när du e med andra..
du kan inte bara vara du utan du försöker alltid bli den alla andra vill att du ska vara.. det drabbar tyvärr inte bara dig..
jag trodde att jag gjorde rätt så släppte in dig i mitt hjärta och verkligen verkligen försökte hjälpa dig både att få ordning på din ekonomi och på ditt liv, men så fort det börjar bli bra så sticker du och skiter i vilket.. du e spontan och det e klart du ska få vara det men hade önskat att du iaf kunde sköta den ekonomiska biten nu när du började få det bra inte för din egen skull men för ditt barn..
jag såg dig verkligen som en väldigt bra vän och trodde aldrig att du bara skulle sticka utan att ens säga nåt. Tji fick jag.. måste tyvärr säga att jag nog förlorat en av mina bästa vänner (iaf från min sida, men tydligen inte från din).. Man ska nog inte vara snäll och försöka hjälpa utan det e nog bättre att bara skita i vissa människors problem. Ens tillit får sig ett litet törn..
Kommer sakna dig och ditt barn otroligt mycket och det e det fler här hemma som kommer.. jag hoppas du vet hur speciellt ditt barn e..

Älskar min familj!!

william på dagis

Håkan körde och lämnade willliam på dagis... detg e skönt att han följer med Håkan nu utan att jag e tvungen att vara med.. hans mammighet har släppt lite..=)
Tilde ligger fortfarande och sover i vår säng..mammas lilla sömntuta.. hon blir ju snart 4 månader tiden går så fort..

idag får vi se vad dagen bjuder på.. Går antagligen och hämtar william idag för då e jag säker på att jag kommer dit.. =) man kan ju aldrig veta med bussarna.. e där en vagn på bussen så får ajg ju egentligen inte åka med eftersom min vagn räknas som två.. Löjligt tycker jag. det e ju fortfarande bara en vagn..

jag tror att jag ska gå in och lägga mig lite..=)

Älskar min familj!!!

tatuering!

=)gick till nina vid 11 för hon skulle följa med mig och hämta william, sedan skulle vi ner till stan för hon skulle tatuera in ögonbryn=) sån som går bort efter ca 5 år.. dom kunde tatuera in såna småsaker med som ex. namn.. funderar skarpt på att tatuera in ungarnas namn på bröstet.. jag vill ju inte ha en permanent tatuering så detta hade passat mig bra-- ha den i fem år och så kan man alltid förnya den om man vill det...=)
hennes ögonbryn blev jätte bfra.. lite mörka nu men det sa hon att det kommer gå ner inom en vecka så hon skulle inte vara rädd för det hihi.. det gjorde inte så ont heller sa nina.. inte förräns nu efteråt hahahah..=)

sen åkte vi med bussen hem och gick till maxi lite.. Håkan körde och hämtade elisabeth vid 17.. fastr vi hade totalt glömt bort att vi skulle ha henne idag OBS SORRY!!=)
Fast det verkar inte gjort nåt.. och vi tycker ju om att ha henne.. hon har blivit så stor nu, går ju i 1:an hihi..

nä nu ska jag gå och ta på william jamas och borsta hans tänder=)

Älskar min familj!!

bellabus=)

Igår så åkte vi till bellabus med familj=) vilken fin liten mage hon fått hihi-.-.. och så stor pontus blivit.. vi åt en jätte god  middag lagad av jimmie, snackade en massa och Pontus och william badade badkar=) en jätte trevlig kväll.. det e så synd att vi bor så långt ifrån varandra..

william var trött i morse hihi kom ju hem rätt spå sent för honom iaf.. så han var inte så sugen på att bli lämnad på dagis.. han blev lite ledsen, men det gick över hörde jag..=)

ska till nina om ca en timme, då ska vi gå och hämta william på dagis och sedan vidare ner till stan då hon ska tatuera in lite saker ahahhahhaha.. *blink blink nina*
sen får vi se vad dagen bjuder på..

Älskar  min  familj!!!


funderar

ibland undrar jag varför jag bryr mig överhuvudtaget.. försöker hjälpa men personen e som den alltid varit - vänder kappan efter vinden.. klart man ska få leva sitt eget liv, men hade varit bra om personen insett att h*n inte e själv utan har andra att tänka på..
man ska nog inte vara snäll mot visa helt enkelt..
jaja det e väl inte så mycket att göra åt det..

Idag ska här nog packas undan lite saker tror jag.. Känns som att det behövs.. skulle behöva duscha hunden med. suck åhh va jag hatar det.. blir blött i hela lägenheten.. men men han måste ju å det e bara tills att bita i det sura äpplet..

William e lämnad på dagis, gick jätte bra=)

Nä nu får jag gå och få nånting gjort innan tilde vaknar..

Älskar min familj!!!

Lägga blöjan??

Vågar man lägga blöjan för william.. han springer ju redan på pottan själv på dagarna när han e naken.. ska man kanske sluta ta på han blöjan på morgonen och baar sätta på han byxor?? och kanske ta blöja på honom när han e ute eller hur funkar det egentlige?? har ju aldrig pott tränat någon innan haha.. =) och blöjan när han sover middag och på natten..
eller ska han vara utan blöja hela dagarna så tar man bara med mååååånga ombyten när man e ute..?? många frågor som jag hoppas få lite svar på hihi

Mofa skulle komma idag, men han fastande visst framför tv:n hemma så han kom inte=) Nina  kommer sen istället hihi..

nu ska jag se om william har somnat ännu=) och så ska jag mata tilde..

Älskar min familj!!!

SD

Äntligen kom SD in i riksdagen=).. tyvärr så har dom nog inte så mycket att säga till om, men dom e iaf inne=) fler blir kanske medvetna om dom..
alla säger att det e ett främlingsfientligt parti men n då hade dom väl inte velat hjälpa folk i sina egna länder.. vi kan inte hjälpa människorna som redan bor i sverige (svenskar som invandrare) hur ska vi då kunna hjälpa alla andra som vill in..
tyvärr så vann moderaterna så nu blir dom rika rikare och dom fattiga fattigare i detta avlånga land.. tyvärr så växer den klyftan rätt så bra nu om inte moderaterna gör nåt åt det. vi får väl se vad som händer.. bara tiden kan utvisa...

igår så var vi först en stund på lekan sen en runda uppe hos fia för att höra hur hennes underbara dejt gick hihi.
sen gickvi till nina och daniel som planerat, men kvällen blev verkligen inte så som vi hade planerat hahaha.. vi skulle först äta gott vilket vi gjorde.. så jäkla goooo mat nina tack så mycket.. sen var det meningen att vi skulle spela spel men vi fastnade framför valvakan hahaha.. vi har nog blivit vuxna.. stannade hos nina och daniel fram till 12-halv 1..=) men kul hade vi hihi..

jag gjorde scones till frukost idag.. mmm.. men så när dom var färdiga och jah skulle bre dom så kom jag på att smöret tog slut igår.. suck=) men men lite ost på som smälte så åt william dom iaf=)

Älskar min familj!!!

fram och tillbaka

så har jag sprungit mellan tilde och william hela natten.. william älskar sin säng och ville sova i den, men han vågade inte sova i den själv=).. han gick inte ner från sängen utan satt och kallade på mig därifrån..=) när jag kom in i rummet så sa han dä och peka på kudden.. då skulle jag ligga där han somnade rätt så fort alla 5 gångerna.. när man gick där ifrån så började tilde leta efter bappen i sin säng och gnäller och gnyr.. in med bappen sova en halv timme sen samma veva igen.. så har ddeet varit hela natten.. sen skulle tilde äta och ny blöja och sånt oxå så det e inte mycket sömn som denna lilla mamman har fått..

Nu e frukosten äten och vi ska ut med vovven..

william  har självmant gått på pottan hela morgonen..=) mammas duktiga pojke=)

Älskar min familj!!!


ny säng till william

KURA Vändbar säng mörkblå Längd: 209 cm Bredd: 99 cm Höjd: 116 cm Madrasslängd: 200 cm Madrassbredd: 90 cm  denna sängen fick william av sin mofa idag=)
yey säger jag och tack så hemskt mycket.. var ju precis en sådan säng jag ville att han skulle ha=)

idag har vi varit hos mofa hela dagen, varit på ikea (det var där vi kom och snackade om sängen så bara säger han att han har en sådan säng liggandes hemma som vi kunde få)..
william varit på ett jätte bra humör, tilde har varit på et bra humör fram tills nu på kvällen.. jätte ont i magen fick hon så hon har skrikit rätt så mycket.. lite magmassage och fisar fick henne på rätt spår
just nu ligger hon och sover i sin säng men ska snart gå in och lägga mig hos henne i väntan på att Håkan ska komma hem med en madrass (oxå som vi fick av mofa sen för han kom på at han hade liggandes där hemma) och så mcdonalds mat blir det idag.. varit i full gång hela dagen ju=)..

nä nu får jag gå och ta tösen..

Älskar min familj!!!

Löksås

För första gången i mitt liv har jag gjort löksås=)  det blev bra...så nu e kvällsmaten äten och lillfisen ska gå och lägga sig.. han har varit så otroligt duktig idag.. var utan blöja hela förmiddagen och det hände bara en liten nummer två olycka en gång.. fast han trodde att han hade blöja och så fort han märkte att han inte hade det så sprang han till pottan,. =)

var med nina idag och gick en LÅNG promenad med ungarna och padde.. då hade william blöja på sig=).. vi var ute i ca tre timmar.. så härligt det var.. tack så mycket nina jhihi..sen följde hon med hem ett tag..
william har fortsatt sätta sig på pottan hela kvällen och än så länge inga olyckor=).. men nu springer han ju utan byxor blir nog lättare olyckor när han har byxor på sig..=).. men tycker ändå det e bra för en kille som inte ens e två ännu=)

emma var hemma och hämtade lite saker=) tonåringar alltså ahhahhaa

nu ska jag gå och natta william sen e det Håkan mys om tilde slutar skirka och lugnar ner sig vill säga.. hon e jätte ledsen, har nog en fis på tväen.. bokstavligt talat det brukar vaar det som gör att hon skirker.. lite gasig..

ha en trevlig fredagskväll alla!!!!

Älskar min familj!!!

råstektpotatis=)

det blev det till lunch idag med bearnasås, köttbullar och svamp..=)
fast det e godare med kokt potatis som sen steks.. mmmm.. fast jag tänkjer ju inte stå och först koka potatisen och sen steka den hihi..

idag har vi städat=)

tilde har sovit hela natten=) yey.. från 22-7=).. skönt..

skriver mer ikväll.. har inget och säga nu hihi

älskar min familj!!!

bloggdax igen=)

Tycker faktiskt att jag har varit rätt så duktig med mitt bloggande på sistone..=)..
enligt blogglovin så skriver jag ca 12 inlägg i veckan.. duttiga mig alltså..

idag så bar det av till dagis i värsta ösregnett.. guuuuuuuuuu va det regnade.. nog för jag gillar regn men inte när man har två gnälliga ungar och en tid att passa.. och mina gummistövlar hitta jag heller inte..  e hål i mina skor.. måste köpa nya.. jag vill ha: dom easy tone=) men jag ger inte 1000 kronor för ett par skor.. speciellt inte när mina skor inte håller så länge för att jag sliter dom jätte snett.. behöver nog inlägg.. =)
men så hittade jag några andra i ett reklamblad idag från deischman sko eller hur det nu stavas.. walk-n-tone heter dom och har väl samma princip som dom andra bara det att det e tre mindre "bollar" fram och 3 mindre bak.. va tror ni funkar dom på samma sätt? dom kostade "bara" 450 kronor..
sen finns det ju dom skorna som ser ut som att man rullar fram med foten (hoppas ni vet vilka jag menar) dom ska visst oxå vara samma sak och dom kostar bara mellan450-600 kronor..=)
vilka tycker ni att jag ska köpa??=).

Väl hemma från dagis idag så ringde nina.. såååå kul att höra från henne.. vi hade ju tyvärr tappat kontakten lite ett tag, emn ska bli så kul att ta upp den igen hihi.. hon följde med på en promenad till och från williams dagis när jag skulle hämta honom.. mycket roligare att gå när man har sällskap..=)..
vi ska träffas imorgon igen och gå en promenad..=) tack för en trevlig dag gumman!!

william gick själv in och la sig i sin säng och satte igång tv:n och nu sover han gott..=).jag visste inte ens att han gått och lagt sig.. han brukar ju alltid kalla när han börjar bli trött =) men inte idag.. glad att han börjar komma til ro lite själv nu =)

Tilde har varit på ett skrik humör hela kvällen.. suck mammas lilla donna vill bara sitta i famnen =)

nä nu ska jag ut med vovven (eller väcka Håkan så får han gå ut med honom, jag vågar inte) hahahah

Älskar min familj!!!

politiska åsikter

förstår inte varför det ska vara så många påhopp bara för man e ärlig om vilket part man ska eller vill rösta på..
fråga inte om du inte vill veta, för det e ju faktiskt inte säkert att du får det svar du vill..
tycker det e sjukt att så många politiker i ett visst part fått ta emot både fysisk och psykisk våld. har vi inte yttrandefrihet i sverige??!! trodde det var en bra sak, men så som sverige håller på att bli så ska man nog hålla käften om man e rädd om sitt liv..  tycker att man ska respektera varandra och att alla faktiskt har olika anledningar till att rösta på "sitt" parti..

lite politik blev det denna veckan=) och kommer säkert få en del skit för det, men ibland måste man skriva av sig..

nu ska jag se om jag kan få william att somna.. god natt alla!!!

älskar min familj!!!

en super övertrött mamma

visst e det sjukt att man kan vara så trött så man blir pigg..
Tilde har varit vaken hela natten.. och nu när william e på dagis så ska man ju passa på att sova, men jag kan inte.. e trött i kroppen men pigg  huvudet.. =)

idag får vi se vad som händer.. har inget planerat, men antagligen så blir det väl att vi går ut eftr william sovit middag=)
måste städa oxå här hemma.. ser ut som ett bombnedslag. hundhår över allt.. han har börjat fälla sin sommarpäls.. suck..

nä nu ska jag se om jag kan lägga mig ifrån tilde och antingen få nånting gjort eller sova=)..

Älskar min familj!!!




plommon lila

blir ingen riktig bra bild på färgen.. det ska vara plommon lila=)
e super nöjd hihi-..

idag så försov vi oss, men william kom iaf i tid mtill dagis.. inga sura miner ingenting=) mammas duktiga kille..

jag och tilde har bara slappat idag.. pallar inte göra nåt.. mitt huvud har värk från och till idag.. och ont i magen har jag med haft.. jag har nog blivit känsligare mot mjölk än vad jag var innan.. innan kunde jag iaf ha mjölk i matlagning, men jag har haft magont tiull och från i ett par dagar nu.. aj aj aj..

när vi skulle hem från dagis så missade vi bussen hem (har en marginal på 4 minuter så det e bara när man har tur man hinner med den) och nästa går först en halv timme senare så vi tog bussen till stan och sen bussen hem där ifrån.. och vi betalade bara 18 kronor för hela den rundan hihi. från drottninghög-adolfsberg-knutpunkten-drottninghög=)...

när william vaknade från hans eftermiddags vila så gick vi till lekan och hoppade i vattenpölar och lekte i sandlådan.. william åkte ju självklart rutchkana (mamma vågar inte så det får ahn göra själv ahaha) pratade med fia när vi var ute.. =)
var ute i två timmar där sedan gick vi till affären och handlade middag.. och nu ska alla sova.. kanske jag med faktiskt =)


Älskar min familj!!!

färgning på g=)

håller på att färga min nya frisyr =).. ska experimentera lite hihi.. blir det bra så blir det.. annars så får jag väl gå så ett tag hahahah..

William somnade själv i sin säng idag.. han somnade till teletubies.. han hade kallat på mig men jag sa att han fick vänta lite för jag skulle bara se biggest loser (sa ju det för att jag skulle se om han somnade själv) hihi.. och tada det gjorde han..

Idag så har Håkan varit på arbetsintervju och vi har varit på bvc.. Tilde väger nu 5850 gram och jag tror hon var 61-62 cm lång=) har inte kollat i boken.. min bvc tant säger aldrig det utan man får kolla själv..
Hon växer så det knakar.. nu e hon uppe på "normal" skalan..

Arbetsintervjun gick visst bra, men vi får väl se vad dom säger.. men Håkan sa att det kändes bra iaf..
och det e ju huvud saken..

annars idag så har vi varit en sväng på ÖF och en sväng hos mofa.. pratade med lilla emma oxå en snabbis.. saknar henne här hemma ju, men hon har ju oxå ett liv att leva ahhaha.. hoppas allt e bra med dig gumman!!

nu ska jag snart gå och tvätta av färgen.. spännande detta kan bli..

Älskar min familj!!!

Frisyren ostylad så här tidigt på morgonen!!=)

Så här ser den ut från alla håll och vinklar hahah=)
Nu e den ostylöad för jag orkar nte hålla på med det så här tidigt på morgonen och själv ser man heller inte så fräsch ut kanske hihi.. det blåa på min haka (fotot längst mot höger) e ett fint sugmärke jag fick av tilde igår=)

Igår var vi hos Linda hela dagen=) super mysigt hihi.. vi var ute på en promenad, på en lekplats och i hennes trädgård och klippte bort en taggbuske.. ahhah blev en hel del roliga skratt hihi..
Saknar att vara med dig Linda så som vi va innan.. vi måste flytta tillbaka till östra så vi kan vara med varandra=)

idag ska vi till ÖF och till bvc med Tilde..=)

Ha en fortsatt trevlig dag alla!!

Älskar min familj!!

kobent

Han e inte lite kobent lille William=)
Vi får ju hoppas det blir lite bättre iaf.





stolt över mig!!

Kom på en sak idag.. jag e överviktig ja, emn jag har aldrig mått så bra med min kropp som jag gör nu efter att fött två barn.. jag e inte den mest tränade och absolut inte den smalaste, mest sladdrig och otränad hahaha.. men jag skäms inte för min kropp längre som jag alltid gjort innan.. jag kan visa mig i bikini och må bra fast jag har celluliter, bristningar både här och där och en sladdrig mage. men jag känner mig vacker precis som jag e.. fast i och för sig så väger jag mindre nu än jag gjorde när jag blev gravid med william.. vägde 86 innan och nu efter två graviditeter väger jag mellan 78-80 kg..
men nu menar jag att jag mår bättre med mig själv nu än vad jag gjorde när jag vägde 54..
klart jag gärna hade vägt det igen kanske, men det e mest för att det e lättare med kläder.. man kan gå in i vilken affär som och hitta jätte snygga kläder..=)..
Men det e ingenting jag stävar efter längre!!!=)

Big Is Beautiful!!!

Älskar min familj!!!


vill flytta

vill verkligen flytta.. helst till hus men det e ju bara tills att drömma vidare om den saken.. suck..
drogerna har kommit hela vägen upp till vår gård nu.. den har säkert varit här hela tiden men inte så öppet som det e nu.. ca 10 ungdomar sitter och röker på precis utanför.. grannar som håller på att röka maja..
detta e verkligen ingen miljö jag vill att mina barn ska växa upp i.. vill flytta utanför stan.. gärna tillbaka till östra ljungy..=) men som sagt e trött på lägenheter, men ska jag ha lägenhet så ska det vara med trädgård.. e skit jobbigt att bo så här högt upp  med två små barn..
vill kunna gå ut oxå sätta mig i en trädgård eller rulla rundor med barnen på gräsmattan=)

drömmar som för tillfället inte kommer att bli sanna på väldigt väldigt länge.. vi måste skaffa jobb och så måste vi spara till handpenningen och det e inte det lättaste att spara till.. bara det kommer ta många år..  suck...

idag e det regnigt och jag brukar älska att gå ut i regn men e inte så sugen på att gå ut själv i detta vädret.. vill ha med mig någon då=).. william hade älskat det så det blir säkert att vi går ut efter att han sovit middag.. hoppa i vattenpölar och sånt roligt.. me like!! vet  inte vem som har roligast jag eller william hahaha..

tilde sover och william tittar på teletubies så jag ska nog gå och vila lite för tilde har varit vaken halva natten i natt igen suck..

Älskar min familj!!!

3 årig bröllopsdag idag!!!!

Idag har jag och Håkan varit gifta i tre år och känt varandra i 9 år=)
vi pratade riktigt ut igår kväll så nu för tillfället känns det bättre mellan oss.. men det kan ju ändras snabbt.. som sagt det går upp och ner hela tiden..

Håkan lämnade William på dagis idag.. han bara sprang in och glömde nästan säga hejdå..=) han tycker om sitt dagis hiuhi.. fast han e jätte tyst där.. här hemma går munnen hela tiden, men på dagis e han väldigt tyst om dom inte sitter i mindre grupper.. han kanske känner att gruppen e för stor???

när jag hämtade honom var han super glad och direkt vill han springa ut til tilde=) hinner ju knappt ta på honom skorna ahhaha.. sen gick vi till öppna förskolan för jag skulle göra hand och fot avtryck på Tilde.. Hon e ju i ca samma ålder som william var i när han fick sina avtryck gjorda..=) hon var duktig hihi..

annars idag så har malin varit här en sväng, bleven trevlig pratstund=) tack malin!!=)

nu ska jag få massage av håkan så måste gå hihi

Älskar min familj!!!


skrev precis ett jätte långt inlägg.-..

men jag kan inte lägga ut det här för det var inte meningen att det skulle bli ett sådant inlägg.. blev för känslosamt för mig och just nu sitter jag och gråter och undrar hur f*n jag kunde komma i denna sitsen.. e inne i världens depression just nu och mår väldigt väldigt dåligt!!! men man får ju hålla minen för sina barn och omvärlden.... går rundor med ett falsk leende på läpparna och låtsar att allt e hur bra som helst och att jag aldrig mått bättre...

Idag har william varit på dagis.. han ville först inte in men så såg han vem, det var som jobbade så bara sprang han in och gav mig en hejdå puss och kram..han hade haft en jätte bra dag då jag kom och hämtade honom igen..

Tilde och jag har inte gjort ett skit idag bara slappat och tagit det lugnt..

william somnade klockan 13, vaknade klockan 15 och somnade 15:30 igen och han sover fortfarande.. han vaknade pga tilde inatt och var vaken rätt så länge och sen e det ju tröttsamt första dagen på dagis efter så lång ledighet.. vi ska ut sen och då får han väl springa sig trött så han somnar i någorlunda tid idag=)..

nu ska jag gå och väcka honom iaf och se om han har lust att hjälpa till med middagen..

Älskar min familj!!

ung mamma??

När räknas man som ung mamma egentligen.. e jag en ung mamma som har två barn och e 24 år??
jag ser personligen inte mig som ung mamma, utan tycker att e man under 20 e man ung.. men nu förtiden får ju så många inte sitt första barn förrän dom e minst 30 och för dom måste jag räknas som ung mamma..
kom bara och tänka på det för det e nåt man ofta får höra när man e ute.. för det mesta tillsammans med en suckning.. =) men men folk stör sig på allt nu för tiden..

idag ska vi till läkaren med williams ben.. det ena benet e jätte snett från knäet och ner.. som jag brukar säga kobent men bara på ena benet.. =) det ser ut som att det e längre än det andra så därför har det lagt sig på sniskan.. svårt att förklara=)

efter det ska vi till Håkans mamma som ligger på lasarettet.. Hon har fått diabetes så hon har legat där en vecka nu..

idag var jag uppe innan tuppen.. klockan fyra vaknade Tilde och hade ont i magen så hon skrek och gnydde och hade sig om vartannat, mammas stackars lilla flicka.. klockan 5 så vaknade william av tildes skrik så då kunde han inte somna igen. han försökte trösta sin syster med allt.. mammas gosse e så snäll.-. han försökte ge henne nappen han pussade på henne och kramade henne och allt han nu kunde gör aför att hon skulle bli glad.. halv 6 gick jag upp från sängen.. då gav jag upp.. sen har jag sovit sammanlagt en timme efter det-.. först en halv timme sedan en halvtimme till.. william sov oxå en runda och tilde sov ju då dom där två halvtimmarna..

Nä nu ska jag gå och packa skötväskan och ta fram kläder till ungarna..

Älskar mina barn!!!

ibland känns allt visset..

Idag var jag, William och Tilde ute hela förmiddagen.. vi sparkade boll och var i sandlådan och på en lekplats.. William hade kul iaf=)..
sen hem äta middag, sova lite..
hem till fia och äta kladdkaka.. mmm va gott det var.. var där en stund och snackade med fia och johanna.. tack för en trevlig pratstund. =)
efter det så gick vi till maxi och handlade hem lite nödvändigheter..

har en massa tankar i huvudet som bara malar rundor..vet varken ut eller in längre.. jag skulle aldrig gift mig och skaffat barn.. Jag Älskar mina barn över allt annat, men ibland känns det som om att det hade varit lättare om man hade kunnat ändra lite bakåt i tiden... eller iaf ändra visa grejor, men ändå ha kvar ungarna.. svårt att få ner hur man tänker ibland.. suck.. .
men men vet inte hur detta blir längre.. alla säger att det går över, att det bara e nu för att ungarna e små.. men det handlar ju inte så mycket om ungarna längre utan om vart i livet man e.. vissa stannar kvar bakåt i tiden medans andra tvingas framåt vare sig man vill det eller ej..

det blir en förbättring som varar en vecka eller två då allt e super bra, sen kommer gamla vanor tillbaka och jag orkar inte leva så. vill inte hålla på och må bra i en eller två veckor och sedan dåligt hur länge som helst.. och det blir inte bättre av att en av mina vanliga depressioner kommer tillbaka.. har varit utan dom ett tag iaf men känner att det kommer en krypandes tillbaka.. så nu mår man sämre än sämst och pallar ingenting längre...

Älskar mina barn mer än livet själv!!!

momo och tom varit på besök=)

det gillades verkligen=).. har saknat min mamma ju.. hihi
jag fick en jätte fin lampa i present. tusen tack.. jag vet precis vart den ska stå hihi.. sen fick william två sjukt snygga tjock tröjor och tilde fick en jätte söt kortärmad..=) min mamma e bara bäst på storlekar hihi..
dom fick även varsitt gosedjur.. Tilde en rosa kanin och william en grå elefant=) vi tackar så hemskt mycket för det oxå=)

annars idag så har det inte hänt så mycket.. mathilda kom hem från kim redan idag för hon var dålig.. kräkts blää.. stackar lilla flickan.. men jag kan inte med kräk.. knappt jag kan ta williams ju haha

igår var vi på ikea på kvällen.. köpte lite saker.. stort som sjutton var det=)
så när vi kom hem så ramade jag in ungarnas första kläder.. vilken skillnad det var på dom storleks mässigt.. hahaha.-.. williams var 56:or ovh Tilde 40..

nu kallar sängen för mig tror jag  faktikst.. det e tröttsamt att vara tvåbarnsförälder och inte riktigt räcka till..

Älskar min familj!!

Älskar min familj!!!

Lyckades få en helt underbar bild av familjen.. =)

Grattis till mig idag hihi

Jaha då e man snart tant.. baar ett år kvar ahahhaha.. fyller ju 24 idag=)..
det e så mycket som hänt det senaste året/åren.. har två underbara ungar, en man som jag älskar mer än nåt annat.. en familj som alltid finns för mig..
men det har ju inte varit en dans på rosor.. mitt och håkans förhållande e på läkning och bägge två e arbetslösa. men det går=).. vi fick skaffa inneboende så att det går runt.. =) men det funkar bra...

william skulle till dagis idag, men han e inte tillräckligt pigg för att klara av dagis känner jag. han e gnällig och trött och skrikig.. han har inte haft feber sedan i måndags, men han ska ju vara pigg nog att klara av all lek och stoj där..
tilde e oxå lite gnällig.. hon har inte ätit nånting inatt och sovit gott=) hon e fortfarande genom förkyld stackaren.. =)

idag ska vi till en lekplats och så måste vi till maxi och handla blodstopp till Håkans näsa.. han har haft jätte mycket näsblod sen igår så jag får väl ställa mig och steka lever.. bläää.. men det hjälper iaf..

nu ska jag gå och mysa med ungarna..

Älskar min familj!!!