Tilde - lite mer än en vecka gammal nu

Känns så konstigt att ha henne hos sig när hon egentligen ska ligga i magen ett tag till..
William e så glad i sin syster..=).. han pussar, kramas, håller henne.. fast han har ju inte bara varit snäll.. e han ledsen och jag har henne så kan han lätt få för sig att försöka ta tag i henne så man får hålla lite koll.. Varje morgon så sätter han sig vid hennes säng och klappar henne på kinden/huvudet och vill att man ska ta upp henne till honom=)

Än så länge så gör hon inget väsen av sig alls.. hon bara sover och sover.. man får väcka henne för att hon ska äta  och byta blöja.. hon sover igenom allt.. vårt brandlarm gick igång här om dagen och hon reagerade inte ens.. Vi vet att hon hör med vänster öra enligt hörseltestet men höger öra gav inget svar så jag ska ringa till lasarettet imorgon och se vart jag ska vända mig för dom i halmstad visste inte..

Idag ska vi antagligen ner till stan tror jag.. får se lite hur vädret blir... ösregnar det så e det ju ingen rolig promenad.. hihi..

Ställde mig på vågen idag förresten och vilken glad överraskning jag fick 76,6 kg.. Innan graviditeten vägde jag 82-83kg.. och med william vägde jag 86 kg innan graviditeten.. bättre bantingngskur finns nog inte hahah.. har gått ner från storlek 48 (innan williams graviditet) till storlek 44 i byxor..=)
Nu ska jag gå och vara med mina älskade ungar och min älskade man!!!

Älskar min familj något så otroligt mycket!!!!

Kommentarer
Postat av: MammaFiiia

Va kul att du gått ner extra i vikt=)

Så söt hon e lilla sessan=)

Och så gullit att William sitter vid hennes säng=)

Kram

2010-06-20 @ 21:59:17
URL: http://fiiias.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback