Tilde e här!!!

Det har inte blivit någon uppdatering på ett tag pga av det=)..

Får väl berätta lite av vad som hänt antar jag..
I torsdags morse vid halv 10 gick vattnet, men det fatta jag inte förrän vid 12 tiden då det börja rinna ordentligt..
Ringde förlossningen och dom sa att vi skulle komma in meddetsamma så det var bara tills att ringa Håkan och köra..
väl inne på förlossningen så blev det ju konstaterat att det var vattnet som gått, men det fanns ingen plats på neonantal i helsingborg utan vi skulle få åka till halmstad.. så det var bara tills att ringa linda och fråga om hon kunde ta william vilket hon givetvis kunde.. fick ringa alla andra oxå ju och hem och packa ner allt till william och oss andra..

Lämna William och Padde hos mofa för linda var ju oxå där eftersom camilla skulle ta studenten dagen efter. =(.. den missade vi ju tyvärr..

sen bar det iaf av till halmstad kom dit och blev inskriven vid 17 tiden.. vid 19 tiden kolla läkaren på mig (gyn undersökning) och efter att han varit där och pillat och retat upp så började jag få sammandragningar.. vid 22:30 hadee jag börjat få värkar och blev kopplat till ctg och sen bar det av till förlossningen 23:45 ca.. då var jag öppen 5 cm ock klockan 00:00 ringde Håkan på klockan så dom kom och kolla igen och då var jag öppen 8 cm och kunde krysta om jag kände för det.. och det kände jag verkligen för..=).. fast först så var jag ju tvungen att diskutera lite med barnmorskan om det var en sådan bra ide att krysta vid 8 cm efterom man ska vara öppen 10=).. vi kom fram till att det gick hur bra som helst för 00:13 e Tilde ute..

Orkar inte skriva om allt som hänt under tiden jag varit där just nu för jag har som sagt två barn att ta hand om men skriver mer när jag har tid=)..

kan ju berätta en till nyhet när jag ändå e i farten bara det att det e ingen bra nyhet.. Håkan har blevt uppsagd så han slutar helt att jobba den 15 augusti!!

Älskar min familj!!!

Kommentarer
Postat av: MammaFiiia

Massa GRATTIS igen till er flicka=)

Va tråkigt att höra om Håkan och jobbet.

Håller tummarna för att han får nytt snabbt.

Kraam

2010-06-16 @ 18:39:23
URL: http://fiiias.wordpress.com
Postat av: Johanna

Grattis till Tilde! :)

Hoppas Håkan får ett nytt jobb fort..

Kram

2010-06-16 @ 18:52:52
URL: http://skuggis.wordpress.com
Postat av: Sofie

Grattis till er lilla tjej:)

Hoppas det löser sig med jobb för din man.

Hälsningar Sofie

2010-06-16 @ 20:01:53
URL: http://viperssons.webblogg.se/
Postat av: Camilla (B-sippan)

Välkomna hem stora familjen.Ta hand om er nu.Å allt har sin tid.Det löser sej ska ni se.Ta hand om vatrann nu & njut tillsammans...GLÖM inte att ta hand om varandra åsså..Cee yaa..camilla

2010-06-18 @ 11:44:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback