2380 gram väger tilde nu

bvc tanten var här idag och vägde henne.. hon har gått upp 40 gram över helgen men det var visst inte tillräckligt bra..
Men som jag sa vad ska jag göra kan ju inte tvinga henne att äta mer än vad hon redan gör.. e hon mätt så e hon mätt och jag matar henne redan var tredje timme liksom..
Hon ska visst äta mellan 60 och 100 ml nu och jag får i henne för det mesta mellan 50 och 65 ml.. ibland kan hon få för sig att äta mer.. nåt mål åt hon 95 ml och idag åt hon 90 ml vid 20 tiden..
Vi får väl se om hon gått upp mer tills på torsdag när vi ska dit..

har en pojke i knäet just nu som inte vill sova.. e jätte varmt i lägenheten så det e kanske inte så konstigt.. ljust och varmt.. men han e skit trött..

sara, stefan och hampus var här en sväng nu ikväll.. william visade stolt upp sitt lekrum till hampus hihi.. vi har ju möblerat om här hemma igen.. sällan va ahhaha..
så nu e williams lekrum i matplatsen och det blev mycket mycket bättre.. nu använder han det, det gjorde han ju inte innan.. plus att nu måste vi plocka undan leksakerna på kvällen annars så trillar man ju över dom på natten =)..

Nu ska jag se om jag kan  få lillskiten och sova.. hoppas hoppas hoppas hihi...
tildes webbis bild.. hon ser lite tjock ut, men det e hon verkligen inte.. hon har bara en massa hud under hakan ahhaha..

Älskar min familj!!!


Kommentarer
Postat av: MammaFiiia

Hoppas lillgumman går upp bättre i vikt tills nästa vägning. När Jossan inte gick upp i vikt fick ja amma varannan timme. Men de e kanske inte samma när man ger ersättning.

Barnen e sååå söta=)

2010-06-23 @ 08:37:35
URL: http://fiiias.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback