god natt!!

Nu kallar sängen på mig så det e bäst att lyda=)..

Idag har vi varit jätte flitiga jag och emma.. vi gick hela vägen till pålsjö skog.. gick rundor där lite och ungarna lekte..
Varken jag eller emma hade varit där innan  så vi bara följde stigarna.. =).. väldigt trevligt.. vi hamna till sist nere i stan vid havet.. en bra bit från gröningen så vi gick till konserthuset och tog bussen hem.. då var vi helt slut.. hade ju varit ute i fem timmar och gått nästan hela tiden=).. men skööönt att hon äntligen vill följa med ut och gåå=).. det gjorde hon aldrig innan.. jag Älskar att vara ute och gå.. kan gå hur länge som helst, fast det e ju roligare om man e två..=)..

Ungarna har lekt rätt så fint idag.. dom har gaddat ihop sig istället för att bråka så mycket hahaha--

Nä som sagt ska nanna nu.. sov gott=)

Älskar min familj!!!

SMS-inlägg

spm_a0389 (MMS)


Tilde några timmar gammal

spm_a0343 (MMS)

Tilde några timmar gammal


omändring här hemma igen!!=)

Nu har vi flyttat på william så att han har fått storarummet som sovrum=).. hihi.. så nu får han plats med alla sina saker den lille bortskämde ungen.. Vardagsrummet flyttades ut till där folk har matplats ahhahah.. vi har aldrig nånting där det ska vara=)..
Men så e det att heta landemyr vet ni=)..

Annars så har vi ju bara varit med emma och mathilda.. dom sov hos hos förra veckan från tisdag till fredag och vi hos dom från fredag till söndag sen en dag ledig från varandra och nu sover dom här igen=)..
Det har varit en massa snack om gamla minnen och en massa yatzyspel=).. hihi.. stackars Håkan har fått en fru och en flickvän plus ett extra barn ahahha.. men det e tur att vi kånner oss så hemma hos varandra och med barnen för jag städar och donar hemma hos henne och hon gör likadant här och så hjälps vi åt med barnen..

vi ändrade om hemma hos emma i söndag blev riktigt bra.. nu tänker man inte på att hon har sitt sovrum i varddagsrummet och så städade jag mathildas rum, det blev jätte fint.. men det varade inte länge förräns allting låg över allt igen.. hon e ju lika duktig på att städa som william.. alltså inte alls ahhaha..

Nu ska jag följa med emma ut och röka sen får vi väl se vad som händer... God natt alla!!!

Älskar min underbara familj jätte mycket!!!!

en emma helg

sovit hos emma hela helgen. en massa mys, snack och yatzyspel. och lekt med barnen så klart :)... emma fick oväntade nyheter så dåligt gjort. annars idag så ska vi nog till en lekplats om vädret och andra omständigheter tillåter. skriver från mobilen så blir inte så långt inlägg älskar min familj!!!

emma och mathilda varit inneboende här i två dagar nu hahah

Ungarna har precis somnat.. dom blir så trötta av allt bus och stoj=)

I går kväll/natt så spelade vi yatzy och satt och snacka gamla minnen på balkongen.. super härligt väder var det.. varmt och skönt=)..

Tilde e lös i magen och har varit det nu sedan i söndags.. mammas lilla flicka skiter över allt för sjutton=).. inatt när jag tog av blöjan så självklart började hon bajsa .. bajs överallt.. suck.. bara tills att sätta igång och städa hur trött man än var..
mammas lille vän..=)

Williams utslag e borta, dom tror att han inte tål solskyddsfaktorn så nu får man täcka honom och kolla på ett litet område först om han tål nån annan..

Får skriva mer senare ska vara social med emma och passa på att gosa med tilde nu när william sover..=)

Älskar min familj!!!

inget internet hemma!!

har inget internet hemma och har inte haft det sedan onsdags förra veckan. strul med com hem nätet..

Tilde väger nu 3520 gram och e 52½ cm lång. william e trotsig som vanligt och slåss hela tiden..

får skriva mer när jag har internet igen..

Älskar min familj!!!


dålig uppdatering igen, men e mycket nu med två småbarn=)

Tilde har gått upp till 3020 och har börjat bli lite rund i ansiktet hihi,.. Jag ska fortfarande mata henne var tredje timme egentligen, men det gör jag bara på dagen på natten får hon faktiskt sova.. inte för att hon sover mer än 3-4 timmar i sträck..=).. Hon har börjat säga till nu när hon e hungrig det gjorde hon inte innan, så nu hinner det knappt gå 3 timmar på dagen.. Hon gör inte mycket ljud ifrån sig för tillfället skriker nästan aldrig utan gnyr och gnäller mer..

William e inne i en trots period och gör precis tvärtemot av vad vi säger heeeela tiden..
Denna veckan har han varit på lasarettet en gång och träffat en läkare på bvc en gång för han har fått jätte mycket prickar på hela kroppen.. Läkaren på bvc tror att det e en allergisk reaktion efter solskyddsfaktorn.. så nu måste han gå med heltäckande kläder tills utslagen försvunnit och sedan ska vi testa med solskyddet på en liten bit på armen..

Håkan jobbar en månad till ungefär sedan får vi väl se hur allt går.. jag har sagt upp internet nu iaf , men det slutar inte fungera förrän i slutet på september.. och så ska jag se över om det e nåt mer vi kan skippa men jag tror inte att det e det.. har ju inga "onödiga" räkningar precis.. det e isåfall hemtelefonen och den känner jag att vi verkligen behöver nu när Håkan blir arbetslös..

själv så e jag DÖDS TRÖTT och skulle behöva soooova jääääätte länge känner jag.. ingen ork till nånting.. här ser ut som ett bombnedslag här hemma, william e uttråkad... och så umgås man ju inte med så många här inne i stan.. jags kulle vilja flytta ut till östra igen för där har jag ju iaf Linda att vara med och det e närmare till Bellabus =)...

Nu ska jag äntligen få lov att byta williams blöja (han har ju en egen vilja nu för tiden oxå ju).. allt ska ju vara som han vill=).. mammas lille gosse..
Hörde att tilde oxå börjar vakna till liv mammas lille skattebass.=)