vaccination ont i armen

både jag och håkan vaccinerade oss igår.. idag har vi bara lite ont i armarna men ingen feber eller annan biverkning.. skönt..

Inatt sov william i växasången i sitt eget rum.. det gick jätte bra..=).. han sov till halv fyra sen var han pigg som en lärka.. hahaha tro att jag går upp vid den tiden..=).. nä han fick komma in och lägga sig i vår säng där han sedan somnade vid halv 5-5.. vet inte riktigt när han vakna igen men lite innan sju sparka han håkan i ansiktet haha=)..

idag har vi varit nere i stan på förmiddagen  och träffat emma och tildisen=).. lika trevligt som alltid hihi.. sen när vi kom hem så har william varit övertrött och mest skrekit , men när han äntligen somnade vid halv tre efter två timmars nattning så fick man vila öronen=).. men fick väcka honom igen vid 4 för annars så sover han inte inatt ju..

När håkan kom hem från jobb så åkte trimmernfram så han blev av med allt sitt långa hår och sen hoppa han in i duschen och william ner i badbaljan.. såååå skönt att bara kunna tänka på bsig själv ibland..

nä nu får jag väl gå och göra nåt vettigt...

älskar min familj!!!

Kommentarer
Postat av: MammaFiia

Jag har med ont i armen och liite huvudvärk.

barnen har bara vatt lite ömma i armen och sovit lite oroligt men annars inga biverkningarna.Ha en bra helg.

Kraam

2009-11-13 @ 20:58:03
URL: http://fiiias.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback