rolig dag

Imorse vakna william vid 7 men jag och håkan trodde det var natt så vi sa nää william det e natt du får sova lite till.. han vägrade självklart. (hade jag oxå gjort om jag sovit 10 timmar redan hahah).. så vi fick ju kolla på klockan och ja mycket riktigt det var morgon..
Men så mörkt det var hahah..

Inegn av oss ville gå upp från sängen emn det fick vi ju göra..
sen ringde mofa och ville komma på en runda frukost och det tackar man ju inte nej till=).. så det var ju baar tills att börja städa så här inte såg ut som fan hahahaha..
mofa kom med frukost vi åt och håkan åkte till jobb och vi andra gick till maxi och handla lite.. då ringde linda så hon och krantz kom oxå=)..

det var kul.. mofa åkte efter ett tag och linda och krantz åt frukost.. sen kom hpåkan hem och vi började på maten lasagne och vitlöksbröd mmmmmm...
och så spelade vi lite buzz.. dte var. kul.. linda förlora hahahah..

Så dom åkte hem för ett litet tag sen.. linda e ju trött nu när hon går rundor med den stora magen=)., hon e ju större än vad jag va så jag kan inte klandra henne.. inte mycket större men ändå större=)..

Nu sak jag få och lägga mig.. god natt!!!!

Älskar min familj!!!

hihi

emma tycker att jag ska skriva varje dag, men hon  gör inte det hahahah...

Snart kanske man kan skriva varje dag igen när man kan och får berätta lite saker=)...
så mycket som e hemlighetsstämplat just nu...

om två veckor fyller vår lillkille 1 år=).. Min stora gosse ju=).. Mamma älskar dig otroligt mycket..
Vi var ochköpte hans present igår.. en trehjuling från haranld nyborg.. så snart kan man gå upp till affären med den istället för barnvagnen=).. skönt ju.. den e ju lättare att asa ner för trapporna.

e så trött på dom jävla trapporna.. jag gillar lägenheten jag gillar området  jag gillar att bo på tredje våningen för vi har himmel det har inte dom andra =).. men så kommer dom jäkla trapporna.. dom kunde väl satt in en hiss.. det finns ju så att man kan ha sin vagn i trappen men dom snor den eller vandaliserar den och det har inte jag lust med.. sen vet jag inte hur stor cykelförråden e om man kanske kunde ha sin vagn där, men då hade den garanterat oxå blevit snodd..
Det e ju tyvärr så när folk inte kan låta andras saker vara..
som grannen rätt över berätta dom hade en paraplyvagn i trappen och sen en morgon var den borta.. för att sedan dyka upp igen när hennes granne kom hem från semestern.. så bekvämt för grannen liksom.. hmm där e en vagn den tar vi med till vår semester.. ahhahaahh jaja tyvärr e det ju så..

Idag ska vi inte göra nånting.. här behövs städas men vi får se om jag pallar.. e så otroligt trööööööött... har sovit jätte dåligt dom senaste nätterna.. vår säng har börjat dela sig eller nåt och madrassen kasar av.. ja fy sicka bekymmer.. och william har tappat nappemn hundra gånger i natt och så har man varit tvungen att leta efter den för han har ju gömt alla andra nappar.. var undrr jag för vi hittar aldrig dom..=)

Oj nu blev det långt=).. men men emma ville det så får det ju bli så..

förresten så var vi hos linda och krantz i helgen för linda fyllde ju 25=).. stora tjejen nu ju hahaha.. det var trevligt.. hon bjöd på potatis mousakka eler hur det nu stavas. vi kom fram till att vi lika bra kan kalla det potatis lasagne=)..
Påtal om linda så har hon blevit STOR nu.. hon ska ju ha babys bara några dagar efter williams födelsedag (e hon iaf beräknad).. .. hon kan ju födda allt från nu till slutet på året=)..
Nä nu ska jag gå och lägga mig ett tag.. hihi.. god natt...


Älskar min familj!!!

hmmmm

Känner att jag inte har så mycket att skriva om längre.. dagarna ser i princip likadana ut dag in och dag ut.. måndagar och onsdagar ÖF och alla andra dagar lek och stoj inomhus eller utomhus..

vi gör ingenting helt enkelt som e lönt att skriva om=)..

ändrar tillbaka till det gamla utseendet.. det e mer jag =)

Idag har varit en jobbig dag.. William har varit på ett jäkla humör, tror det va mycket för att han sov när Håkan gick till jobb.. Han har skrekit kastat hundmat kastat leksaker och revit bland blommorna och gjort allt man kan tänka sig en tre åring skulle ha gjort.. suck...

Ovanpå allt det så mår jag inte så bra.. har mycket i huvudet just nu och äter inte som jag borde eller måste... tror att jag håller på att bli sjuk men vi får väl se om det bryter ut.. det brukar det inte göra så går och mår konstigt jätte länge istället för att bara få feber och var sängliggandes ett tag..

Håkan e hemma nu och william e glad så jag antar att det var honom han ville ha.. skönt att han tycker om sin pappa så mycket men det e jobbigt för mig eftersom han blir så jobbig under dagarna för att han vill att håkan ska ta honom.. men sen har håkan honom hela kvällen och nattar honom och så...

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag.. god natt alla!!!


Älskar min familj!!!!

vet inte riktigt vad jag ska skriva

William har ätit bra båpde igår och idag så idag ska vi till ÖF..
Han e för gooo den lille pågen ibland.. han har lärt sig jätte många ord nu jätte fort..
Han kan säga :
1: mamma
2: pappa
3: vovve
4: padde
5: äta
6: akta
7: kaka
8: hejdå
9: macka
10: Bappe (napp)
11: ja


det e inte illa ahahhha.. william vakna precis så jag får gå och ta honom.. slår aldrig fel att så fort man ska börja blogga så vaknar han hihi=)

Älskar min familj!!!!

william bättre

william mår bättre idag.. han har inte kräkt iaf..och så har han ätit  en portion fiskgratäng till lunch.. =)
måste gå nu och ta william..

guu vilken lång dag=)..

Idag så har vi varit hos mofa och träffat annika och hennes barn.. så trevliga dom va..=)..

William har knappt ätit nånting idag, men han får i sig lelle och vatten iaf.. han verkar inte sjuk för han har inte feber e inte slö, han var lös i magen när han väl skötte magen men inte så man kan kalla det diarre eftersom det inte bara kommer och kommer. utan han har skött magen två gånger idag..

I och för sig så e han förkyld men det känns som att hane  det ofta nu för tiden.. mycket på grund av denna lägenheten tror jag eftersom vi inte har mer än 19 grader och det blåser in över allt ifrån..  från vissa golv och väggar och från så gott som alla fönster.. suck.. och hyresvärden göre ju ingenting.. öppna vetilationen säger dom så blåser det inte in genom fönstren och dyl..bara det att då blåser det ju skit kall luft in från ventilationerna i fönstrena plus från själva fönstrena och allt annat..

nää nu får jag väl sluta gnälla men ibland så e det bara ett måste.. =)
nu vill jag gå coh lägga mig har velat det sedan klockan 18 men får väl så snällt vänta..

Älskar min familj!!!!

vaccination ont i armen

både jag och håkan vaccinerade oss igår.. idag har vi bara lite ont i armarna men ingen feber eller annan biverkning.. skönt..

Inatt sov william i växasången i sitt eget rum.. det gick jätte bra..=).. han sov till halv fyra sen var han pigg som en lärka.. hahaha tro att jag går upp vid den tiden..=).. nä han fick komma in och lägga sig i vår säng där han sedan somnade vid halv 5-5.. vet inte riktigt när han vakna igen men lite innan sju sparka han håkan i ansiktet haha=)..

idag har vi varit nere i stan på förmiddagen  och träffat emma och tildisen=).. lika trevligt som alltid hihi.. sen när vi kom hem så har william varit övertrött och mest skrekit , men när han äntligen somnade vid halv tre efter två timmars nattning så fick man vila öronen=).. men fick väcka honom igen vid 4 för annars så sover han inte inatt ju..

När håkan kom hem från jobb så åkte trimmernfram så han blev av med allt sitt långa hår och sen hoppa han in i duschen och william ner i badbaljan.. såååå skönt att bara kunna tänka på bsig själv ibland..

nä nu får jag väl gå och göra nåt vettigt...

älskar min familj!!!

=)..

Idag har vi haft fullt upp.. Var med grannen på förmiddagen.. så himla kul det va.=):. fika lite och snacka en massa... =)..

Sen bar det av till ÖF.. det var roligt det med..

Pallar inte skriva så mycket för jag e trött och ska snart gå och lägga mig...

Älskar min familj1!!!!!!

jaha.. oväntade nyheter

men oväntade nyheter e inte alltid dåliga nyheter=).. men men..

Idag blir vår älskade lillkille 11 månader.. kan ni fatta att dte var så länge sedan vi fick världens bästa son.. Vi älskar dig william otroligt mycket=).. hihi.. 11 månader med mys, bus, uppfostran och en MASSSA KÄRLEK.. Kan inte tänka mig ett liv utan min lillkille.. han e mitt allt och kommer alltid att vara det..

Idag har varit en slappedag.. skulle vaccineras men ringde och ändrade det till torsdag eftersom jag inte hade någon som kunde ta william och håkan ska ju ändå dit på torsdag så då tar vi två flugor i en smäll.. så idag har vi myst bust och städat så klart.. william går rundor och dammsugar dagarna i ända ahhaahh.. Imorgon bär det av till ÖF.. ska bli så kul att komma dit..

Snacka med emma innan dom hade suttit på lasarettet jätte länge stackarna.. Tänker på er.. *styrkekram till dig emma*...

Älskar min familj!!

tjiiiiiiii

Vet inte om jag ska skratta, gråta, skrika, hoppa.. hahah har så mycket i huvudet och jag e på ett knasigt humör som gölr att jag vill skrika tills jag inte akn skrika mer och sen i andra stunden gråta och sen skrata för va fan sysslar jag emd egentligen hahahah..,
Det e inte lätt att vara mamma till en liten vilding hahahahahha,,,

I helgen var vi och fira mofa i söndags.. Det e ju lite som julafton eller födelsedagar i min familj!!.. det e helt enkelt ett måste att fira farsdag, morsdag och bröllopsdagen hihi.. fira man inte jul och sånt när man var liten så var ju dom tre högtiderna vårt sätt att fira.=).. Fatta om alla hade sett det så.. då skulle alla föräldrar bli glada..=).. Alla var hemma linda krantz, bengt, millan fredrik, micke, jag håkan och william=9.. sen hade vi en liten annan gäst oxå mickes kompis danne..=).. det var kul=)..

I lördags var vi bara hemma och tog det lugnt.. william sov middag skit länge så vi fick väcka honom annars så hade han inte somnat på kvällen.. Under tiden han sov så såg vi en film som hette prey den var rätt så bra.. en verklighetsbaserad film..

I fredags vare vi hos mofa och i torsdags var vi hos mofa.. =)

Ni kallar fisen.. så får väl gå och ta honom=)...

Älskar min familj'!!!!

suck

Förstår inte varför folk ska klaga över sin ekonomi hela tiden.. man kan faktikst göra det bättre väldigt snabbt om man bara gör vissa åtgärder..så tröttsamt att höra, alla har mer eller mindre problem ekonomiskt nu för tiden man får helt enkelt göra det bästa ut av det.. kanske helt enkelt skita i att köpa strunt saker som exempelvis tv-spel eller kläder till sig själv om man nu har kläder redan..

förlåt var bara tvungen att skriva av mig..

William på lite halv gnäll humör idag han vet inte riktigt vilket ben han ska stå på ahhaha.. han sov på balkongen i nästan 2 timmar innan idag så skönt..=)..

Han var så söt han ville ha en macka till frukort så sa han mababa.. så nu vet ni att det e macka.. för varje gång jag frågar honom så säger han mababa.. låter kanske lika eller vad tycker ni??.. macka vs mababa.. =)

och så har han börjat kalla mig maba när han e glad och mama när han e arg på mig..
Skrev jag att han hade fått en dammsugare i tidig födelsedags present av mofa??.. det har han iaf och nu går han med den hela tiden.. Här om dagen så dammsuga jag med våran och han med hans och sen moppa jag goven med vårt mopp och han moppa med hans lilla mopp och spann=).. såg så roligt ut.. han börjar bli stor kille nu ju..

Måste få ut inbjudningskorten denna veckan.. suck måste ju bli klar med dom först...

Älskar min familj!!!