Tjohooo!!!

E på så gott humör idag.. hihi

Igår var jag lite med gamle jobarkompisen linda..=).. Hon har ju precis fått en liten så vi var ute och gick lite gick till en lekplats så att William kunde gunga..
Efter det bar det iväg till emma för vi skulle ju till öppna förskolan..
Blev en promenad hem i regnet sen..=).. men det var så skönt.. Jag tycker att regn e hur kul som helst.. så länge man går hemåt och inte till någon=)... Går amn hemåt kan man alltid byta om.. Har sån stor lust ibland och baar ta på mig gummistövlarna och hoppa i vattenpölarna.. hihi

Idag så var det öppet hus på äppelgårdens förskola på adolfsberg.. Gillade det dagiset skarpt så där hoppas jag att william kommer in... Dom sover ute året om vilket jag tycker e jätte bra.. och personalen verkade bra och så.. Trädgården var jätte stor med en stor gräsmatta och en liten "skog".. Hur mysigt som helst.. plus att där e en lite mindre inhägnad i den stora inhägnaden för dom allra minsta=).. Jag gillade förskolan skarpt iaf.. Det bästa var ändå att dom sov utomhus.. jag tror att det e bra för barnen.. dom får en goare sömn..=)..
Sen var vi bara hemma hos emma och busa med barnen och levde loppan hahaah..

Väl hemma igen så var det bara tills att vänta på att Håkan kom hem sedan for vi ut till hans bror.. Trevligt trevligt=).. Så stor lilla hampus e nu.. han e ju ingen baby längre han har ju blevit ett barn=)

Jytte: Gratta nathalie från mig.. så duktig hon e...=)..

Ska gå och lägga mig nu... God natt!!!

Älskar min familj!!!

Kommentarer
Postat av: Emma

HAha, jag vet var din säöng sover med :D haha :P

Ja det är jag med glad för :)

Finns här för dig med.

Upp och jäm

2009-05-15 @ 07:50:58
URL: http://ffonavi.blogg.se/
Postat av: Karolin Kvist

där har jag praktiserat:) där finns en speciell avdelning för barn 1-2 tror jag där de bara är 5-7barn den avdelningen var jag på och den var super bra:)

2009-05-15 @ 22:22:43
URL: http://kao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback