lördag

Nathalie: Det e farmor du menar och henne har jag så gott som brötit kontakten med..=).. Men jag kan alltid skicka hälsningen med pappa.. hihi.. Hoppas att allt e bra med dig och babyn i magen=).. Och amanda och din kille oxå så klart...

Ja då e det lördag hela dagen.. William sitter korta stunder själv.. Iaf tills han rör sig hahahah.. Nä han e så duktig..
Håkan e på jobb så han kommer hem vid ett eftersom vi ska vara hos mormor vid 2.. Just nu så sover William och hundarna.. Så då passar jag på att skriva här lite..  Igår var vi hos pappa/morfar..Lika trevligt som alltid. Linda och Krantz var oxå där.. det slank ju ner en hel del som inte skulle slinka ner igår.. Stackars pappa bara satt där för han får ju inte äta sånt.. Har ju opererat sig..

Själv har man gått upp några kilon igen så nu måste jag verkligen skärpa  mig.. Man mår så bra när man gått ner i vikt lite så slappnar man av lite för mycket så kommer kilona krypandes tillbaka.. E jätte dålig på mina promenader just nu känner att jag måste ta mig i kragen där och sen e det all denna skit maten man äter.. inte konstigt att man mår dåligt.. måste nog gå med vatten i väskan eller nåt så varje gång man blir sugen på nåt så får man dricka lite vatten.. Har gjort så förr när jag var yngre men då hade jag lite mer själv kontroll känner jag än vad jag har nu.. Har ingen själv diciplin als längre suck.... Håkan måste hjälpa mig men det e inte så lätt eftersom jag e rätt så smörig och akn bli så tjurig ahahh..

Måste gå nu William vakna..

Älskar min familj!!!

NU SKA KILONA BORT... Intalar jag mig iaf

Kommentarer
Postat av: Emma

Du är go du.

Ja du får gå hit varje dag på vardagarna i fortsättningen :p haha. :D

Hoppas ni får en mysig dag.

Och ja, Den vilda pillen är såååå duktig. :) hahaha.

Upp och jäm.

2009-05-02 @ 10:27:56
URL: http://ffonavi.blogg.se/
Postat av: nathalie

ja kom på de när ja skickat de hehehe! SOm de kan va! allt e bra me oss, trött men de e juh tillåtet:-D kram

2009-05-03 @ 10:25:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback